Belevingsdagen Thomas More

Ontdek de belevingsdag in Geel

 dinsdag 29 januari 2019

Tijdens de belevingsdag kom je met je klas een halve dag naar onze campus en volgen de leerlingen 2 lessen naar keuze. Op deze pagina vind je per tijdsblok de lessen die dan worden aangeboden. Tussen de twee lessen voorzien we een korte pauze. Starten of afsluiten doe je 's middags - geheel vrijblijvend - met verse frietjes. De mayonaise doen we er gratis bovenop, maar niet vergeten om ook hiervoor in te schrijven!

Opgelet! Een aantal lessen nemen een ganse voor- of namiddag in beslag. Deze zijn in het programma aangeduid met deel 1 en deel 2 in de titel. Als je deel 1 dus volgt, is het de bedoeling dat je ook deel 2 volgt en omgekeerd. In het inschrijvingsformulier vind je deze lessen terug met als tijdsaanduiding de ganse voor- of namiddag.

Agro- en Biotechnologie

Een digitale speurtocht naar biodiversiteit in je buurt

Rugstreeppadden in je achtertuin. Een visarend boven je straat? Een bever op weg naar jouw dorp? Een les natuurontwikkeling aan de hand van digitaal kaartmateriaal met als motto 'binnen meer te weten komen om buiten meer te zien'.

Agro- en Biotechnologie

Trekkerbanden: spannend?!

Door de groter en vooral zwaarder wordende machines en trekkers worden de eisen die we stellen aan landbouwbanden steeds hoger. Door gebruik te maken van wisselende bandendruk en verschillende bandenconfiguraties kunnen we ervoor zorgen dat de bodembelasting toch zo laag mogelijk blijft. Hoe, wat en welke mogelijkheden er zijn kom je hier te weten!

Agro- en Biotechnologie

A gummibear: make it, shape it, eat it!

Proef van de afstudeerrichting voedingsmiddelentechnologie! Wat zit er eigenlijk in een gummibeertje? Wat maakt het beertje zo zacht? Waar komt de kleur vandaan? Hoe worden deze snoepjes gemaakt in de voedingsindustrie?

Agro- en Biotechnologie

Het gebruik van waterplanten in je tuinvijver

Heb je een vijver in je tuin of wil je er graag eentje aanleggen? Dan wil je er zeker graag waterplanten in zien groeien! Hier kom je te weten hoe je ze moet onderhouden.

Agro- en Biotechnologie

Algen en insecten als grondstoffen van de toekomst?! - DEEL 1

Maak zelf algenparels en bestudeer de invloed van licht op de fotosynthese-efficiëntie van deze microalgen. Breng een bezoek aan de fotobioreactoren voor algenteelt en de insectenkweek op onze campus. Deze les kadert in het Europees Interreg project Grenzeloos Biogebaseerd Onderwijs.

Agro- en Biotechnologie

Snoeien van fruitbomen en kleinfruit - DEEL 1

Wil je verschillende snoeimethodes kennen en uitproberen? Wil je in aanraking komen met de materialen die hiervoor nodig zijn? Tijdens deze praktische sessie geven we jou een initiatie!

Bedrijfsmanagement

Ben ik in mijn recht? Wat als ...

Wat als een onoplettende Pokémon-jager een ongeval veroorzaakt? Wat als mijn nieuwe GSM na 2 maanden ineens kapot is? Wat als mijn jas op een fuif verdwenen is uit de vestiaire? Wat als ik ziek word na het eten van een broodje kebab? Wat als een student betrapt wordt op spieken? ...

Bedrijfsmanagement

Beleggen voor dummies

Beleggen is spannend en winstgevend, zeker wanneer je gebruik maakt van de nieuwe mogelijkheden die er bestaan. Een eerste intro … zo verdiend!

Bedrijfsmanagement

(R)-etailing, een vliegende start als coachende ondernemer met visie

Hoe word ik een super(people)manager in de wereld van de Torfsen, H&M's, Coolblues en Albert Heinen van morgen? Hoe kneed ik het geknipte huwelijk tussen e-commerce & retail? Ook zin in een carrière met een vliegende start? Beleef het in deze boeiende (r)-etailworkshop!

Biomedische Laboratoriumtechnologie

Onderzoeken zit in het bloed

Wist je dat een bloeduitstrijkje veel vertelt over een patiënt? Een vitaminetekort, een infectie, een bloedingsprobleem ... Je komt het allemaal te weten door bloed te onderzoeken onder de microscoop. In deze workshop zet je een stapje in de wondere wereld van de laboratoriumtechnologie en leer je om zelf een bloeduitstrijkje te maken, te kleuren en te bekijken.

Bouw

Bachelor Bouw in de praktijk - DEEL 1

Je ontdekt de praktijkwereld van een werfleider. Je stelt de ideale betonsamenstelling samen, bouwt een correcte funderingsaanzet en ervaart de mogelijkheden van de nieuwste topografische toestellen.

Bouw

Van grasveld tot gebouw

Bouwmanagment voor dummies. Een scrum project waarbij we oefenen op plan lezen en tekenen, lean planning opstellen en een maquette bouwen. Belangrijk bij dit alles: teamwork!

Chemie

Maak je eigen molecule

Chemie vind je echt overal: in geneesmiddelen, in kunststoffen, in kleurstoffen, in cosmetica, in gewasbeschermingsmiddelen, ... In deze workshop ga je zelf aan de slag om een molecule te maken dat we voor één van deze toepassingen kunnen gebruiken.

Elektromechanica

Workshop 3D-design

3D-design helpt je om inzichten te verwerven bij mechanische ontwerpen, maar kan ook zoveel meer. Je krijgt een introductie tot Inventor en/of uitleg over parameters en iLogic in Inventor. Daarna ga je zelf aan de slag met Inventor om een mechanisch ontwerp duidelijk weer te geven in 3D.

Elektromechanica

Labo materiaalbeproeving - DEEL 1

Tijdens deze labozitting test je verschillende materialen via mechanische proeven. Je maakt hierbij gebruik van o.a. de trekproef, kerfslagproef, hardheidsmetingen en/of buigproef. Ook kunststoffen kunnen aan bod komen.

Elektromechanica

Procesautomatisering: handig en visueel met LabVIEW - DEEL 1

Je maakt kennis met enkele basismogelijkheden van LabVIEW: bijzonder gebruiksvriendelijk om procesmetingen (bv. druk, temperatuur) te visualiseren, te verwerken en om sturingen en regelingen mee te configureren.

Elektronica-ICT

Kruip in het vel van Q - DEEL 1

Het buzzword Internet of Things wordt vandaag regelmatig in de media gebruikt, maar wat is dat precies? Aan de hand van praktische toepassingen lichten we dat toe. Met behulp het platform Raspberry Pi geven we een initiatie, waarnaast we ook enkele uitgewerkte toepassingen zoals een nachtkijker illustreren.

Elektronica-ICT

Hoe gaan computerhackers te werk? - DEEL 1

Je kruipt voor één keer in de huid van een computerhacker. Je volgt zijn manier van denken en maakt daarbij gebruik van dezelfde software en technieken. Na deze sessie bekijk je het internet en jouw computer op een totaal andere manier en begrijp je waarom informaticaopleidingen en bedrijven zoveel tijd en geld spenderen aan security. Voorkennis is niet vereist, je moet wel vlot met een computer kunnen werken.

Energietechnologie

Elektrisch tekenen in TRIKKER - DEEL 1

Je leert elektrische schema's (eendraadschema's en situatieschema's) tekenen in het programma TRIKKER. Eerst krijg je uitleg over hoe een goed elektrisch ontwerp wordt uitgevoerd en tips voor een goed keuringsdossier. Nadien ga je zelf aan de slag en ontwerp je jouw eigen elektrische installatie.

Energietechnologie

Up-to-date energievoorzieningen (RTC) - DEEL 1

Je leert elektrische schema's (eendraadschema's en situatieschema's) tekenen in het programma TRIKKER. Eerst krijg je uitleg over hoe een goed elektrisch ontwerp wordt uitgevoerd en tips voor een goed keuringsdossier. Nadien ga je zelf aan de slag en ontwerp je jouw eigen elektrische installatie.

Leraar Lager Onderwijs

Het kind in jezelf? De leraar in jezelf! Techniek in de lagere school.

We steken onze koppen bij elkaar en onze handen uit de mouwen ... om samen bruggen te bouwen! Hoe kan je samen met kinderen onderzoeken welke materialen en technieken geschikt zijn om onze brug zo sterk mogelijk te maken? Een creatieve oefening mét inhoud!

Leraar Lager Onderwijs

Prentenboeken in alle hoeken

Ontdek hoe je aan de hand van prentenboeken met kinderen kan communiceren, musiceren, filosoferen ... Hoe verrijken prentenboeken de wereld van kinderen en volwassenen? Je krijgt voorleestips en gaat op zoek naar creatieve activiteiten bij inspirerende jeugdliteratuur.

Office Management

Eventconcepting

Via een creatieve brainstorm proberen we tot een leuk en origineel idee voor een evenement te komen. Van daaruit maak je kennis met de (basis)knepen van eventmanagement.

Office Management

Translation? Recipe for success!

Als vertalen een simpel verhaal was waarin je één taal omzet in een andere taal, zou Google translate prachtige vertalingen kunnen afleveren. Zo is de realiteit uiteraard niet! Tijdens deze sessie proef je van de wondere wereld van talen en vertalen.

Orthopedie

Analyse van je eigen gangpatroon

Wandel zelf eens over een druk- en krachtenplaat en laat bovendien je voeten met een 3D scanner opmeten.

Toegepaste Informatica

Windows PowerShell - DEEL 1

PowerShell is de nieuwe scriptingtaal van Microsoft. Ze kan onder andere gebruikt worden om een volledige server mee te beheren. In deze sessie gaan we zien hoe je PowerShell ook op een 'gewone' computer kan gebruiken om snel kleine nuttige, of minder nuttige maar wel fijne, scripts mee te schrijven.

Toegepaste Informatica

Webdesign, een kwestie van smaak? - DEEL 1

Websites maken is een vak apart. Maak je alleen sites die jij zelf mooi vindt of hou je met meer rekening dan je eigen smaak? Na een korte inleiding over goed webdesign, steek je zelf de handen uit de mouwen. Je maakt je eerste kleurenschema’s en protoypes in Photoshop. Daarna codeer je valide webpagina’s in notepad++. Voorkennis is niet nodig. Een gezonde interesse in alles wat met webdesign te maken heeft, is wel een plus.

Toegepaste Informatica

Je vingers laten jeuken met Python - DEEL 1

Als smaakmaker voor zij die nog nooit geprogrammeerd hebben, maken we enkele kleine applicaties door gebruik te maken van de populairste programmeertaal van Microsoft: Python. Voorkennis is niet nodig.

Toegepaste Psychologie

De gereedschapskist van de psychodiagnosticus

Je maakt kennis met psychodiagnostische instrumenten en ervaart hoe een psychologisch consulent psychodiagnostische instrumenten inzet bij hulpvragen van een cliënt.

Verpleegkunde

EHBO in je vingers

Aan de hand van enkele handige tips & tricks kan je na deze workshop zelf aan de slag om simpele dingen zelf te verzorgen. Handig voor op kamp, speelplein, bij je thuis ... en wie weet krijg je goesting in meer!

Voedings- en Dieetkunde

Entomofagie | Klaar voor insecten op je bord? - DEEL 1

Je zoekt uit wat de voedingswaarde is van insecten en of deze een volwaardig alternatief kunnen vormen voor de vleesconsumptie. Daarnaast werk je rond de aspecten duurzaamheid en de 'beuh'-factor. Tenslotte gaan we zelf aan de slag in de keuken!

Vroedkunde

Bevallen, hoe is het écht?

Verwacht je aan een workshop rond bevallen en de keuzes die je hier rond hebt. Voor meisjes, maar ook voor jongens. Want bevallen, daarvoor ben je met zijn tweeën! Samen met een vroedvrouw (m/v) praten we over hot topics die met bevallen te maken hebben.

Vroedkunde

Expect More Babies

Expect More Babies is een nieuw bordspel dat ontwikkeld werd door de opleiding Vroedkunde uit Turnhout. Dit spel leert jou meer over je eigen vruchtbaarheid en wat belangrijk is als je makkelijk en gezond zwanger wil worden... of net niet. Je speelt het spel in kleine groepjes, onder leiding van een vroedvrouw.
Van 10u15 tot 10u45 houden we een korte pauze. Dit geeft iedereen de kans om de benen te strekken en een frisse neus op te halen zodat je weer helemaal klaar bent om je richting het lokaal van de volgende sessie te begeven!

Agro- en Biotechnologie

Verlaag je impact op de planeet

Het wetenschappelijk onderbouwd verlagen van onze milieudruk doe je adhv vier factoren: aantal vervuilers, gebruik milieugoed, verbruik en uitstoot per éénheid verbruik. Je zal leren hoe je deze factoren kan sturen. We onderbouwen deze workshop met de theorie van het economische dilemma van Hardin.

Agro- en Biotechnologie

Kijken naar koeien, leren van koeien

De lichaamstaal van koeien vertelt ons hoe de koe zich voelt, hoe ze reageert op de omgeving, ... Je krijgt tips en tricks om koesignalen te interpreteren en te implementeren in het management vna een melkveebedrijf.

Agro- en Biotechnologie

Koppel & pk's

Hoor de trekkers ronken aan de vermogenstestbank en meet welk vermogen ze produceren.

Agro- en Biotechnologie

Een reis door het veterinaire skillslab

Ga mee op ontdekkingsreis door het veterinaire skillslab en ontdek enkele praktische vaardigheden die je nodig hebt om een top dierenartsassistent te worden.

Agro- en Biotechnologie

A gummibear: make it, shape it, eat it!

Proef van de afstudeerrichting voedingsmiddelentechnologie! Wat zit er eigenlijk in een gummibeertje? Wat maakt het beertje zo zacht? Waar komt de kleur vandaan? Hoe worden deze snoepjes gemaakt in de voedingsindustrie?

Agro- en Biotechnologie

Oesterzwammen telen

Leer alles over de verschillende methodes die je kan toepassen om oesterzwammen te kweken. Na deze workshop weet je voldoende om zelf te gaan experimenteren met de teelt van paddestoelen.

Agro- en Biotechnologie

Algen en insecten als grondstoffen van de toekomst?! - DEEL 2

Maak zelf algenparels en bestudeer de invloed van licht op de fotosynthese-efficiëntie van deze microalgen. Breng een bezoek aan de fotobioreactoren voor algenteelt en de insectenkweek op onze campus. Deze les kadert in het Europees Interreg project Grenzeloos Biogebaseerd Onderwijs.

Agro- en Biotechnologie

Snoeien van fruitbomen en kleinfruit - DEEL 2

Wil je verschillende snoeimethodes kennen en uitproberen? Wil je in aanraking komen met de materialen die hiervoor nodig zijn? Tijdens deze praktische sessie geven we jou een initiatie!

Bedrijfsmanagement

Personenbelasting in België

Hoe zit de personenbelasting in België in elkaar? Kom er alles over te weten! We starten met theorie, nadien leer je het in de praktijk!

Bedrijfsmanagement

Bananagame

Verser dan vers, hoe doen warenhuizen dat toch? Of zijn bananen toch niet zo vers als ze in onze winkel liggen? Hoe dagelijkse goederen tot bij de klant komen, gaat verder dan de aankoop ervan. Volg de wonderlijke logistieke reis van o.a. "verse" bananen van leverancier tot klant.

Bedrijfsmanagement

Ben ik het bazige type?

Wat maakt een bedrijfsmanager een goede leider? Weet een zelfstandige andere zaken dan een CEO? Wat is 'managen'?

Bedrijfsmanagement

Cex sells

Customer Experience (CEX) is een hot topic binnen marketing. Hoe kan je als bedrijf een goede klantervaring ontwerpen? Hoe kan je je klanten je merk écht laten beleven? Aan de hand van inspirerende voorbeelden ontwerp je in deze workshop je eigen experience concept!

Biomedische Laboratoriumtechnologie

Onderzoeken zit in het bloed

Wist je dat een bloeduitstrijkje veel vertelt over een patiënt? Een vitaminetekort, een infectie, een bloedingsprobleem ... Je komt het allemaal te weten door bloed te onderzoeken onder de microscoop. In deze workshop zet je een stapje in de wondere wereld van de laboratoriumtechnologie en leer je om zelf een bloeduitstrijkje te maken, te kleuren en te bekijken.

Bouw

Bachelor Bouw in de praktijk - DEEL 2

Je ontdekt de praktijkwereld van een werfleider. Je stelt de ideale betonsamenstelling samen, bouwt een correcte funderingsaanzet en ervaart de mogelijkheden van de nieuwste topografische toestellen.

Bouw

Houtskeletbouw in CAD-CAM software

Je ontwerpt een houtskeletbouw in een 3D-model aan de hand van het Vertex CAD-CAM pakket en maakt kennis met de werkvoorbereiding van een duurzame woning.

Chemie

Maak je eigen molecule!

Chemie vind je echt overal: in geneesmiddelen, in kunststoffen, in kleurstoffen, in cosmetica, in gewasbeschermingsmiddelen, ... In deze workshop ga je zelf aan de slag om een molecule te maken dat we voor één van deze toepassingen kunnen gebruiken.

Elektromechanica

Rondgang labo's

We starten met onze korte rondleiding doorheen onze campus en eindigen met een ontdekkingsreis in onze labo's waar je tijdens je studies Elektromechanica in Geel zélf aan de slag zal gaan.

Elektromechanica

Labo materiaalbeproeving - DEEL 2

Tijdens deze labozitting test je verschillende materialen via mechanische proeven. Je maakt hierbij gebruik van o.a. de trekproef, kerfslagproef, hardheidsmetingen en/of buigproef. Ook kunststoffen kunnen aan bod komen.

Elektromechanica

Procesautomatisering: handig en visueel met LabVIEW - DEEL 2

Je maakt kennis met enkele basismogelijkheden van LabVIEW: bijzonder gebruiksvriendelijk om procesmetingen (bv. druk, temperatuur) te visualiseren, te verwerken en om sturingen en regelingen mee te configureren.

Elektromechanica | tweejarige graduaatsopleiding

Ga je voor een bachelor of graduaat Elektromechanica?

Het verschil tussen de twee opleidingsniveaus staat in deze sessie centraal. Veel leerlingen uit arbeidsmarktgerichte opleidingen zullen zich beter thuis voelen in een graduaatsopleiding, die bovendien een mooie opstap naar een bacheloropleiding kan zijn.

Elektronica-ICT

Kruip in het vel van Q - DEEL 2

Het buzzword Internet of Things wordt vandaag regelmatig in de media gebruikt, maar wat is dat precies? Aan de hand van praktische toepassingen lichten we dat toe. Met behulp het platform Raspberry Pi geven we een initiatie, waarnaast we ook enkele uitgewerkte toepassingen zoals een nachtkijker illustreren.

Elektronica-ICT

Hoe gaan computerhackers te werk? - DEEL 2

Je kruipt voor één keer in de huid van een computerhacker. Je volgt zijn manier van denken en maakt daarbij gebruik van dezelfde software en technieken. Na deze sessie bekijk je het internet en jouw computer op een totaal andere manier en begrijp je waarom informaticaopleidingen en bedrijven zoveel tijd en geld spenderen aan security. Voorkennis is niet vereist, je moet wel vlot met een computer kunnen werken.

Energietechnologie

Elektrisch tekenen in TRIKKER - DEEL 2

Je leert elektrische schema's (eendraadschema's en situatieschema's) tekenen in het programma TRIKKER. Eerst krijg je uitleg over hoe een goed elektrisch ontwerp wordt uitgevoerd en tips voor een goed keuringsdossier. Nadien ga je zelf aan de slag en ontwerp je jouw eigen elektrische installatie.

Energietechnologie

Up-to-date energievoorzieningen (RTC) - DEEL 2

Je maakt kennis met hernieuwbare energietechnieken: zonne-energie, windenergie, brandstofcellen (waterstof), warmtepompen, zonneboilers, verlichting, energieopslag. Overtuig je klas en leerkracht om de lessen te verplaatsen naar onze campus in Geel en word energietechnoloog voor één dag.

Ergotherapie

Ontdek de ergo in jezelf

Ontdek wat het werk van een ergotherapeut inhoudt. We dagen je uit om creatieve oplossingen te zoeken voor personen met een beperking die bepaalde handelingen niet meer kunnen uitvoeren zoals een boterham smeren. Welke creatieve ideeën heb jij voor de cases die wij voorstellen? Wij zijn benieuwd! En geven je natuurlijk ook enkele oplossingen mee.

Informatica | tweejarige graduaatsopleiding

01001001 01010100 00100001 ... Wanneer IT jouw passie is!

Ben je op zoek naar een praktijkgerichte opleiding? Is IT jouw passie? Wat is het verschil met de bacheloropleiding? Kies ik voor Programmeren of Netwerken & Systemen? Dit en nog veel meer leer je tijdens deze sessie! 01000010 01100101 00100000 01110100 01101000 01100101 01110010 01100101 00100001

Leraar Kleuteronderwijs

Daar zit muziek in ... aan de slag met muziek in de kleuterklas

Kleuters houden van muziek! En dus ga je als kleuterleraar vaak liedjes gebruiken: om te leren over de kleuren, het weer of om een verhaaltje in te leiden … Ontdek de vele mogelijkheden en krijg enkele leuke ideeën om met muziek aan de slag te gaan.

Leraar Lager Onderwijs

Prentenboeken in alle hoeken

Ontdek hoe je aan de hand van prentenboeken met kinderen kan communiceren, musiceren, filosoferen ... Hoe verrijken prentenboeken de wereld van kinderen en volwassenen? Je krijgt voorleestips en gaat op zoek naar creatieve activiteiten bij inspirerende jeugdliteratuur.

Leraar Secundair Onderwijs

Het onderwijs van vandaag: met krijt? Neen, met robots!

Wil je graag leren lesgeven? Wil je dit doen op een interactieve, spontane manier? Denk je out-of-the-box? Volg dan deze boeiende workshop waarin we je op een leuke manier de nieuwe aanpak voor het onderwijs meegeven.

Logopedie en Audiologie

Stempreventie: jouw stem, onze zorg

Iedereen is al eens hees, maar wist je dat 6 tot 9 % van de jongeren altijd hees is en dat dit aantal blijft stijgen? Dat komt omdat ze hun stem verkeerd gebruiken of omdat ze de regeltjes van stemhygiëne niet kennen. In deze workshop leren we wat stemhygiëne is en hoe we onze stem goed kunnen gebruiken. Zo kunnen we stemproblemen voorkomen ... en dat is nu eenmaal beter dan genezen.

Maatschappelijk Werk | tweejarige graduaatsopleiding

Communicatievaardigheden

Maak tijdens deze les kennis met hulpverlenende communicatie.

Office Management

Social media

Het digitale tijdperk opent de weg voor heel wat bedrijven. Via social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram gaan ze rechtstreeks de dialoog aan met de consument. Hoe doen ze dat ? Hoe bouw en beheer je een community op online platformen? Wat is Facebook Edgerank en hoe zorg je voor interactie? Tijdens deze sessie zetten we de eerste stap om creatieve social content te maken.

Office Management

Patiëntenrechten

Waar heb je als patiënt recht op? Mag je medicatie weigeren? Mag je je arts zelf kiezen? Mag je zonder toestemming geopereerd worden? Dit en veel meer kom je te weten tijdens deze introsessie op patiëntenrechten.

Orthopedagogie | tweejarige graduaatsopleiding

Enig idee wie je bent?

Enig idee wat je écht goed kan? Al eens nagedacht over wat jou typeert? Kortom, maak kennis met jezelf en met de anderen. Voor één keer voel je echt hoe het is als begeleider. Haal het beste in jezelf naar boven. Doe, durf en geniet!

Orthopedie

Welkom in de wereld van orthopedie!

Ervaar zelf hoe het is om met een prothese te lopen en ontdek zelf hoe een orthopedist de vorm van je voeten opneemt aan de hand van gips.

Sociaal Werk

Werken met je kwaliteiten

Verken jezelf als sociaal werker met het kwaliteitenspel.

Toegepaste Informatica

Windows PowerShell - DEEL 2

PowerShell is de nieuwe scriptingtaal van Microsoft. Ze kan onder andere gebruikt worden om een volledige server mee te beheren. In deze sessie gaan we zien hoe je PowerShell ook op een 'gewone' computer kan gebruiken om snel kleine nuttige, of minder nuttige maar wel fijne, scripts mee te schrijven.

Toegepaste Informatica

Webdesign, een kwestie van smaak? - DEEL 2

Websites maken is een vak apart. Maak je alleen sites die jij zelf mooi vindt of hou je met meer rekening dan je eigen smaak? Na een korte inleiding over goed webdesign, steek je zelf de handen uit de mouwen. Je maakt je eerste kleurenschema’s en protoypes in Photoshop. Daarna codeer je valide webpagina’s in notepad++. Voorkennis is niet nodig. Een gezonde interesse in alles wat met webdesign te maken heeft, is wel een plus.

Toegepaste Informatica

Je vingers laten jeuken met Python - DEEL 2

Als smaakmaker voor zij die nog nooit geprogrammeerd hebben, maken we enkele kleine applicaties door gebruik te maken van de populairste programmeertaal van Microsoft: Python. Voorkennis is niet nodig.

Toegepaste Psychologie

De gereedschapskist van de psychodiagnosticus

Je maakt kennis met psychodiagnostische instrumenten en ervaart hoe een psychologisch consulent psychodiagnostische instrumenten inzet bij hulpvragen van een cliënt.

Toerisme en Recreatiemanagement

Intercultural Communication

Droom je van reizen, studeren of werken in het buitenland? Dan vertrek je best niet enkel met een rugzak, maar ook met een open mind én wat “culturele bagage”: wat zijn do’s en dont’s in andere culturen? Wat is culture shock? Interculturele communicatie is een zaak van uitdagingen en kansen: come and find out!

Verpleegkunde

EHBO in de vingers

Aan de hand van enkele handige tips & tricks kan je na deze workshop zelf aan de slag om simpele dingen zelf te verzorgen. Handig voor op kamp, speelplein, bij je thuis ... en wie weet krijg je goesting in meer!

Voedings- en Dieetkunde

Entomofagie | Klaar voor insecten op je bord? - DEEL 2

Je zoekt uit wat de voedingswaarde is van insecten en of deze een volwaardig alternatief kunnen vormen voor de vleesconsumptie. Daarnaast werk je rond de aspecten duurzaamheid en de 'beuh'-factor. Tenslotte gaan we zelf aan de slag in de keuken!

Vroedkunde

Bevallen, hoe is het écht?

Verwacht je aan een workshop rond bevallen en de keuzes die je hier rond hebt. Voor meisjes, maar ook voor jongens. Want bevallen, daarvoor ben je met zijn tweeën! Samen met een vroedvrouw (m/v) praten we over hot topics die met bevallen te maken hebben.

Vroedkunde

Expect More Baby's

Expect More Baby's is een nieuw bordspel dat ontwikkeld werd door de opleiding Vroedkunde uit Turnhout. Dit spel leert jou meer over je eigen vruchtbaarheid en wat belangrijk is als je makkelijk en gezond zwanger wil worden... of net niet. Je speelt het spel in kleine groepjes, onder leiding van een vroedvrouw.

Winkelmanagement | tweejarige graduaatsopleiding

Retail, een vliegende start

Hoe word ik een super(people)manager in de wereld van de Torfsen, H&M's, Coolblues en Albert Heinen van morgen? Hoe kneed ik het geknipte huwelijk tussen e-commerce & retail? Ook zin in een carrière met een vliegende start? Beleef het in deze boeiende (r)-etailworkshop!
Afsluiten of starten doe je op een belevingsdag - geheel vrijblijvend - met verse frietjes. Geef in het inschrijvingsformulier dus zeker ook aan met hoeveel personen jullie frietjes mee eten en dan zorgen wij ervoor dat er voor iedereen voldoende is om met een goedgevulde maag terug naar school te keren of om te starten aan de belevingsdag!

Agro- en Biotechnologie

Insecten als nieuwe grondstof voor voeding, veevoeding en biogebaseerde chemicaliën

Insecten worden beschouwd als dé toekomst voor de duurzame productie van voeding, veevoeding en chemische producten. Deze les kadert in het Europees Interreg project Grenzeloos Biogebaseerd Onderwijs. Kom alles te weten over de kweek en toepassingen van insecten bij Thomas More!

Agro- en Biotechnologie

Een reis door het veterinaire skillslab

Ga mee op ontdekkingsreis door het veterinaire skillslab en ontdek enkele praktische vaardigheden die je nodig hebt om een top dierenartsassistent te worden.

Agro- en Biotechnologie

A gummibear: make it, shape it, eat it!

Proef van de afstudeerrichting voedingsmiddelentechnologie! Wat zit er eigenlijk in een gummibeertje? Wat maakt het beertje zo zacht? Waar komt de kleur vandaan? Hoe worden deze snoepjes gemaakt in de voedingsindustrie?

Agro- en Biotechnologie

Harde materialen verwerken in de tuin - DEEL 1

Je leert megategels plaatsen op een bedding van tegeldragers. Ook hoe belangrijk ondergrond is, wat substraat is, hoe je je hefvermogen kan verhogen door een vacuumpomp of een tegelklem te gebruiken. Je krijgt een idee over welke soorten tegeldragers er zijn en welke uitvulling je wanneer moet toepassen.

Agro- en Biotechnologie

In vitro plantenteelt - DEEL 1

Wil je weten hoe je planten kan vermeerderen door in vitro toe te passen? Hier leer je hoe! dat moet, welke materialen je ervoor nodig hebt en welke methoden er bestaan.

Agro- en Biotechnologie

Algen en insecten als grondstoffen van de toekomst?! - DEEL 1

Maak zelf algenparels en bestudeer de invloed van licht op de fotosynthese-efficiëntie van deze microalgen. Breng een bezoek aan de fotobioreactoren voor algenteelt en de insectenkweek van Thomas More. Deze les kadert in het Europees Interreg project Grenzeloos Biogebaseerd Onderwijs.

Bedrijfsmanagement

Personenbelasting in België

Hoe zit de personenbelasting in België in elkaar? Kom er alles over te weten! We starten met theorie, nadien leer je het in de praktijk!

Bedrijfsmanagement

Bananagame

Verser dan vers, hoe doen warenhuizen dat toch? Of zijn bananen toch niet zo vers als ze in onze winkel liggen? Hoe dagelijkse goederen tot bij de klant komen, gaat verder dan de aankoop ervan. Volg de wonderlijke logistieke reis van o.a. "verse" bananen van leverancier tot klant.

Bedrijfsmanagement

Ben ik het bazige type?

Wat maakt een bedrijfsmanager een goede leider? Weet een zelfstandige andere zaken dan een CEO? Wat is 'managen'?

Bedrijfsmanagement

Beleggen voor dummies

Beleggen is spannend en winstgevend, zeker wanneer je gebruik maakt van de nieuwe mogelijkheden die er bestaan. Een eerste intro … zo verdiend!

Bedrijfsmanagement

(R)-etailing, een vliegende start als coachende ondernemer met visie

Hoe word ik een super(people)manager in de wereld van de Torfsen, H&M's, Coolblues en Albert Heinen van morgen? Hoe kneed ik het geknipte huwelijk tussen e-commerce & retail? Ook zin in een carrière met een vliegende start? Beleef het in deze boeiende (r)-etailworkshop!

Biomedische Laboratoriumtechnologie

Onderzoeken zit in het bloed!

Wist je dat een bloeduitstrijkje veel vertelt over een patiënt? Een vitaminetekort, een infectie, een bloedingsprobleem ... Je komt het allemaal te weten door bloed te onderzoeken onder de microscoop. In deze workshop zet je een stapje in de wondere wereld van de laboratoriumtechnologie en leer je om zelf een bloeduitstrijkje te maken, te kleuren en te bekijken.

Bouw

BIM, BIM-mer, BIM-st

Vandaag bouwen we een gebouw eerst virtueel. Met een model in 3D en een VR-bril gaan we aan de slag.

Chemie

Maak je eigen molecule

Chemie vind je echt overal: in geneesmiddelen, in kunststoffen, in kleurstoffen, in cosmetica, in gewasbeschermingsmiddelen, ... In deze workshop ga je zelf aan de slag om een molecule te maken dat we voor één van deze toepassingen kunnen gebruiken.

Elektromechanica

Workshop 3D-design

3D-design helpt je om inzichten te verwerven bij mechanische ontwerpen, maar kan ook zoveel meer. Afhankelijk van de kennis van de leerlingen krijgen de leerlingen een introductie tot Inventor en/of uitleg over parameters en iLogic in Inventor. Daarna gaan de leerlingen zelf aan de slag met Inventor om een mechanisch ontwerp duidelijk weer te geven in 3D.

Elektromechanica

Labo materiaalbeproeving - DEEL 1

Tijdens deze labozitting test je verschillende materialen via mechanische proeven. Je maakt hierbij gebruik van o.a. de trekproef, kerfslagproef, hardheidsmetingen en/of buigproef. Ook kunststoffen kunnen aan bod komen.

Elektromechanica

Procesautomatisering: handig en visueel met LabVIEW - DEEL 1

Je maakt kennis met enkele basismogelijkheden van LabVIEW: bijzonder gebruiksvriendelijk om procesmetingen (bv. druk, temperatuur) te visualiseren, te verwerken en om sturingen en regelingen mee te configureren.

Elektromechanica | tweejarige graduaatsopleiding

Ga je voor een bachelor of graduaat Elektromechanica?

Het verschil tussen de twee opleidingsniveaus staat in deze sessie centraal. Veel leerlingen uit arbeidsmarktgerichte opleidingen zullen zich beter thuis voelen in een graduaatsopleiding, die bovendien een mooie opstap naar een bacheloropleiding kan zijn.

Elektronica-ICT

Hoe gaan computerhackers te werk? - DEEL 1

Je kruipt voor één keer in de huid van een computerhacker. Je volgt zijn manier van denken en maakt daarbij gebruik van dezelfde software en technieken. Na deze sessie bekijk je het internet en jouw computer op een totaal andere manier en begrijp je waarom informaticaopleidingen en bedrijven zoveel tijd en geld spenderen aan security. Voorkennis is niet vereist, je moet wel vlot met een computer kunnen werken.

Elektronica-ICT

Kruip in het vel van Q - DEEL 1

Het buzzword Internet of Things wordt vandaag regelmatig in de media gebruikt, maar wat is dat precies? Aan de hand van praktische toepassingen lichten we dat toe. Met behulp het platform Raspberry Pi geven we een initiatie, waarnaast we ook enkele uitgewerkte toepassingen zoals een nachtkijker illustreren.

Energietechnologie

Elektrisch tekenen in TRIKKER - DEEL 1

Je leert elektrische schema's (eendraadschema's en situatieschema's) tekenen in het programma TRIKKER. Eerst krijg je uitleg over hoe een goed elektrisch ontwerp wordt uitgevoerd en tips voor een goed keuringsdossier. Nadien ga je zelf aan de slag en ontwerp je jouw eigen elektrische installatie.

Energietechnologie

Up-to-date energievoorzieningen (RTC) - DEEL 1

Je maakt kennis met hernieuwbare energietechnieken: zonne-energie, windenergie, brandstofcellen (waterstof), warmtepompen, zonneboilers, verlichting, energieopslag. Overtuig je klas en leerkracht om de lessen te verplaatsen naar onze campus in Geel en word energietechnoloog voor één dag.

Ergotherapie

Ontdek de ergo in jezelf

Ontdek wat het werk van een ergotherapeut inhoudt. We dagen je uit om creatieve oplossingen te zoeken voor personen met een beperking die bepaalde handelingen niet meer kunnen uitvoeren zoals een boterham smeren. Welke creatieve ideeën heb jij voor de cases die wij voorstellen? Wij zijn benieuwd! En geven je natuurlijk ook enkele oplossingen mee.

Informatica | tweejarige graduaatsopleiding

01001001 01010100 00100001 ... Wanneer IT jouw passie is!

Ben je op zoek naar een praktijkgerichte opleiding? Is IT jouw passie? Wat is het verschil met de bacheloropleiding? Kies ik voor Programmeren of Netwerken & Systemen? Dit en nog veel meer leer je tijdens deze sessie! 01000010 01100101 00100000 01110100 01101000 01100101 01110010 01100101 00100001

Leraar Kleuteronderwijs

Kleine onderzoekers … aan de slag met techniek in de kleuterklas

Kleuters kunnen zich naar hartenlust uitleven met experimenteren, bouwen, droomdingen uitvinden en maken, koken en proeven … Kom kennismaken met de werking van een kleuterklas en ervaar hoe leuk wetenschap en techniek voor kleuters kunnen zijn!

Leraar Lager Onderwijs

Het kind in jezelf? De leraar in jezelf! Techniek in de lagere school

We steken onze koppen bij elkaar en onze handen uit de mouwen ... om samen bruggen te bouwen! Hoe kan je samen met kinderen onderzoeken welke materialen en technieken geschikt zijn om onze brug zo sterk mogelijk te maken? Een creatieve oefening mét inhoud!

Leraar Secundair Onderwijs

Het onderwijs van vandaag: met krijt? Neen, met robots!

Wil je graag leren lesgeven? Wil je dit doen op een interactieve, spontane manier? Denk je out-of-the-box? Volg dan deze boeiende workshop waarin we je op een leuke manier de nieuwe aanpak voor het onderwijs meegeven.

Logopedie en Audiologie

Stempreventie: jouw stem, onze zorg

Iedereen is al eens hees, maar wist je dat 6 tot 9 % van de jongeren altijd hees is en dat dit aantal blijft stijgen? Dat komt omdat ze hun stem verkeerd gebruiken of omdat ze de regeltjes van stemhygiëne niet kennen. In deze workshop leren we wat stemhygiëne is en hoe we onze stem goed kunnen gebruiken. Zo kunnen we stemproblemen voorkomen ... en dat is nu eenmaal beter dan genezen.

Maatschappelijk Werk | tweejarige graduaatsopleiding

Communicatievaardigheden

Maak tijdens deze les kennis met hulpverlenende communicatie.

Media en Entertainment Business

Innovatiemanagement

Leer innoveren door gebruik te maken van trendonderzoek. Je leert hoe trends in kaart gebracht worden en hoe deze samenhangen. Je gaat aan de slag met de nieuwste trends en hoe je deze kan vertalen naar innovatie.

Office Management

Eventconcepting

Via een creatieve brainstorm proberen we tot een leuk en origineel idee voor een evenement te komen. Van daaruit maak je kennis met de (basis)knepen van eventmanagement.

Office Management

Translation? Recipe for success!

Als vertalen een simpel verhaal was waarin je één taal omzet in een andere taal, zou Google translate prachtige vertalingen kunnen afleveren. Zo is de realiteit uiteraard niet! Tijdens deze sessie proef je van de wondere wereld van talen en vertalen.

Orthopedagogie | tweejarige graduaatsopleiding

Enig idee wie je bent?

Enig idee wat je écht goed kan? Al eens nagedacht over wat jou typeert? Kortom, maak kennis met jezelf en met de anderen. Voor één keer voel je echt hoe het is als begeleider. Haal het beste in jezelf naar boven. Doe, durf en geniet!

Orthopedie

Analyse van je eigen gangpatroon

Wandel zelf eens over een druk- en krachtenplaat en laat bovendien je voeten met een 3D scanner opmeten.

Sociaal Werk

Werken met je kwaliteiten

Verken jezelf als sociaal werker met het kwaliteitenspel.

Toegepaste Informatica

Windows PowerShell - DEEL 1

PowerShell is de nieuwe scriptingtaal van Microsoft. Ze kan onder andere gebruikt worden om een volledige server mee te beheren. In deze sessie gaan we zien hoe je PowerShell ook op een 'gewone' computer kan gebruiken om snel kleine nuttige, of minder nuttige maar wel fijne, scripts mee te schrijven.

Toegepaste Informatica

Webdesign, een kwestie van smaak? - DEEL 1

Websites maken is een vak apart. Maak je alleen sites die jij zelf mooi vindt of hou je met meer rekening dan je eigen smaak? Na een korte inleiding over goed webdesign, steek je zelf de handen uit de mouwen. Je maakt je eerste kleurenschema’s en protoypes in Photoshop. Daarna codeer je valide webpagina’s in notepad++. Voorkennis is niet nodig. Een gezonde interesse in alles wat met webdesign te maken heeft, is wel een plus.

Toegepaste Informatica

Je vingers laten jeuken met Python - DEEL 1

Als smaakmaker voor zij die nog nooit geprogrammeerd hebben, maken we enkele kleine applicaties door gebruik te maken van de populairste programmeertaal van Microsoft: Python. Voorkennis is niet nodig.

Toegepaste Psychologie

Toegepaste Psychologie, dat klopt!

Je leert nadenken of jouw beeld van psychologie wel klopt en hoe je te weten komt of Toegepaste Psychologie voor jou kan kloppen.

Verpleegkunde

EHBO in de vingers

Aan de hand van enkele handige tips & tricks kan je na deze workshop zelf aan de slag om simpele dingen zelf te verzorgen. Handig voor op kamp, speelplein, bij je thuis ... en wie weet krijg je goesting in meer!

Vroedkunde

Bevallen, hoe is het écht?

Verwacht je aan een workshop rond bevallen en de keuzes die je hier rond hebt. Voor meisjes, maar ook voor jongens. Want bevallen, daarvoor ben je met zijn tweeën! Samen met een vroedvrouw (m/v) praten we over hot topics die met bevallen te maken hebben.

Vroedkunde

Expect More Baby's

Expect More Baby's is een nieuw bordspel dat ontwikkeld werd door de opleiding Vroedkunde uit Turnhout. Dit spel leert jou meer over je eigen vruchtbaarheid en wat belangrijk is als je makkelijk en gezond zwanger wil worden... of net niet. Je speelt het spel in kleine groepjes, onder leiding van een vroedvrouw.

Winkelmanagement | tweejarige graduaatsopleiding

Retail, een vliegende start

Hoe word ik een super(people)manager in de wereld van de Torfsen, H&M's, Coolblues en Albert Heinen van morgen? Hoe kneed ik het geknipte huwelijk tussen e-commerce & retail? Ook zin in een carrière met een vliegende start? Beleef het in deze boeiende (r)-etailworkshop!
Van 14u45 tot 15u15 houden we een korte pauze. Dit geeft iedereen de kans om de benen te strekken en een frisse neus op te halen zodat je weer helemaal klaar bent om je richting het lokaal van de volgende sessie te begeven!

Agro- en Biotechnologie

Harde materialen verwerken in de tuin - DEEL 2

Je leert megategels plaatsen op een bedding van tegeldragers. Ook hoe belangrijk ondergrond is, wat substraat is, hoe je je hefvermogen kan verhogen door een vacuumpomp of een tegelklem te gebruiken. Je krijgt een idee over welke soorten tegeldragers er zijn en welke uitvulling je wanneer moet toepassen.

Agro- en Biotechnologie

In vitro plantenteelt - DEEL 2

Wil je weten hoe je planten kan vermeerderen door in vitro toe te passen? Hier leer je hoe! dat moet, welke materialen je ervoor nodig hebt en welke methoden er bestaan.

Agro- en Biotechnologie

Algen en insecten als grondstoffen van de toekomst?! - DEEL 2

Maak zelf algenparels en bestudeer de invloed van licht op de fotosynthese-efficiëntie van deze microalgen. Breng een bezoek aan de fotobioreactoren voor algenteelt en de insectenkweek van Thomas More. Deze les kadert in het Europees Interreg project Grenzeloos Biogebaseerd Onderwijs.

Bedrijfsmanagement

Wat houdt business draaiende?

Uit welke onderdelen bestaat een business flow? Van ruwe materialen not after sales service ... wie doet wat?

Biomedische Laboratoriumtechnologie

Onderzoeken zit in het bloed

Wist je dat een bloeduitstrijkje veel vertelt over een patiënt? Een vitaminetekort, een infectie, een bloedingsprobleem ... Je komt het allemaal te weten door bloed te onderzoeken onder de microscoop. In deze workshop zet je een stapje in de wondere wereld van de laboratoriumtechnologie en leer je om zelf een bloeduitstrijkje te maken, te kleuren en te bekijken.

Bouw

Ik, bouwteam, bouwwereld

Ontmoet de architect en bespreek samen welke bouwpartners betrokken zijn bij een bouwproject. Ben je een ontwerper, een technische uitvoerder of eerder een projectleider? Ontdek in deze workshop welke bouwjob bij je past.

Bouw

Houtskeletbouw in CAD-CAM software

Je ontwerpt een houtskeletbouw in een 3D-model aan de hand van het Vertex CAD-CAM pakket en maakt kennis met de werkvoorbereiding van een duurzame woning.

Chemie

Maak je eigen molecule

Chemie vind je echt overal: in geneesmiddelen, in kunststoffen, in kleurstoffen, in cosmetica, in gewasbeschermingsmiddelen, ... In deze workshop ga je zelf aan de slag om een molecule te maken dat we voor één van deze toepassingen kunnen gebruiken.

Elektromechanica

Rondgang labo's Elektromechanica

We starten met onze korte rondleiding doorheen onze campus en eindigen met een ontdekkingsreis in onze labo's waar je tijdens je studies Elektromechanica in Geel zélf aan de slag zal gaan.

Elektromechanica

Labo materiaalbeproeving - DEEL 2

Tijdens deze labozitting test je verschillende materialen via mechanische proeven. Je maakt hierbij gebruik van o.a. de trekproef, kerfslagproef, hardheidsmetingen en/of buigproef. Ook kunststoffen kunnen aan bod komen.

Elektromechanica

Procesautomatisering: handig en visueel met LabVIEW

Je maakt kennis met enkele basismogelijkheden van LabVIEW: bijzonder gebruiksvriendelijk om procesmetingen (bv. druk, temperatuur) te visualiseren, te verwerken en om sturingen en regelingen mee te configureren.

Elektronica-ICT

Hoe gaan computerhackers te werk? - DEEL 2

Je kruipt voor één keer in de huid van een computerhacker. Je volgt zijn manier van denken en maakt daarbij gebruik van dezelfde software en technieken. Na deze sessie bekijk je het internet en jouw computer op een totaal andere manier en begrijp je waarom informaticaopleidingen en bedrijven zoveel tijd en geld spenderen aan security. Voorkennis is niet vereist, je moet wel vlot met een computer kunnen werken.

Elektronica-ICT

Kruip in het vel van Q - DEEL 2

Het buzzword Internet of Things wordt vandaag regelmatig in de media gebruikt, maar wat is dat precies? Aan de hand van praktische toepassingen lichten we dat toe. Met behulp het platform Raspberry Pi geven we een initiatie, waarnaast we ook enkele uitgewerkte toepassingen zoals een nachtkijker illustreren.

Energietechnologie

Elektrisch tekenen in TRIKKER - DEEL 2

Je leert elektrische schema's (eendraadschema's en situatieschema's) tekenen in het programma TRIKKER. Eerst krijg je uitleg over hoe een goed elektrisch ontwerp wordt uitgevoerd en tips voor een goed keuringsdossier. Nadien ga je zelf aan de slag en ontwerp je jouw eigen elektrische installatie.

Energietechnologie

Up-to-date energievoorzieningen (RTC) - DEEL 2

Je maakt kennis met hernieuwbare energietechnieken: zonne-energie, windenergie, brandstofcellen (waterstof), warmtepompen, zonneboilers, verlichting, energieopslag. Overtuig je klas en leerkracht om de lessen te verplaatsen naar onze campus in Geel en word energietechnoloog voor één dag.

Office Management

Social media

Het digitale tijdperk opent de weg voor heel wat bedrijven. Via social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram gaan ze rechtstreeks de dialoog aan met de consument. Hoe doen ze dat ? Hoe bouw en beheer je een community op online platformen? Wat is Facebook Edgerank en hoe zorg je voor interactie? Tijdens deze sessie zetten we de eerste stap om creatieve social content te maken.

Office Management

Patiëntenrechten

Waar heb je als patiënt recht op? Mag je medicatie weigeren? Mag je je arts zelf kiezen? Mag je zonder toestemming geopereerd worden? Dit en veel meer kom je te weten tijdens deze introsessie op patiëntenrechten.

Orthopedie

Welkom in de wereld van de orthopedie!

Ervaar zelf hoe het is om met een prothese te lopen en ontdek zelf hoe een orthopedist de vorm van je voeten opneemt aan de hand van gips.

Toegepaste Informatica

Windows PowerShell - DEEL 2

PowerShell is de nieuwe scriptingtaal van Microsoft. Ze kan onder andere gebruikt worden om een volledige server mee te beheren. In deze sessie gaan we zien hoe je PowerShell ook op een 'gewone' computer kan gebruiken om snel kleine nuttige, of minder nuttige maar wel fijne, scripts mee te schrijven.

Toegepaste Informatica

Webdesign, een kwestie van smaak? - DEEL 2

Websites maken is een vak apart. Maak je alleen sites die jij zelf mooi vindt of hou je met meer rekening dan je eigen smaak? Na een korte inleiding over goed webdesign, steek je zelf de handen uit de mouwen. Je maakt je eerste kleurenschema’s en protoypes in Photoshop. Daarna codeer je valide webpagina’s in notepad++. Voorkennis is niet nodig. Een gezonde interesse in alles wat met webdesign te maken heeft, is wel een plus.

Toegepaste Informatica

Je vingers laten jeuken met Python - DEEL 2

Als smaakmaker voor zij die nog nooit geprogrammeerd hebben, maken we enkele kleine applicaties door gebruik te maken van de populairste programmeertaal van Microsoft: Python. Voorkennis is niet nodig.

Toegepaste Psychologie

Toegepaste Psychologie, dat klopt!

Je leert nadenken of jouw beeld van psychologie wel klopt en hoe je te weten komt of Toegepaste Psychologie voor jou kan kloppen.

Verpleegkunde

EHBO in de vingers

Aan de hand van enkele handige tips & tricks kan je na deze workshop zelf aan de slag om simpele dingen zelf te verzorgen. Handig voor op kamp, speelplein, bij je thuis ... en wie weet krijg je goesting in meer!

Vroedkunde

Bevallen, hoe is het écht?

Verwacht je aan een workshop rond bevallen en de keuzes die je hier rond hebt. Voor meisjes, maar ook voor jongens. Want bevallen, daarvoor ben je met zijn tweeën! Samen met een vroedvrouw (m/v) praten we over hot topics die met bevallen te maken hebben.

Vroedkunde

Expect more baby's

Expect More Baby's is een nieuw bordspel dat ontwikkeld werd door de opleiding Vroedkunde uit Turnhout. Dit spel leert jou meer over je eigen vruchtbaarheid en wat belangrijk is als je makkelijk en gezond zwanger wil worden... of net niet. Je speelt het spel in kleine groepjes, onder leiding van een vroedvrouw.
We heten je van harte welkom op onze campus in Geel, Kleinhoefstraat 23 in Geel.